Hoe krijg ik mijn kledingkast op orde?

Hoe krijg ik mijn kledingkast op orde?

25 maart 2021 Uit Door Admin

Mijn kledingkast is vaak een wanorde . Ik krijg er geen systeem in. Zeker als ik op vermist ben naar een bepaald hemd en de stapeltjes weer ondersteboven trek. Hoe kan ik meer orde aanleggen in mijn kledingkast? Wat de kledingkast betreft: Gebruik dezelfde klerenhangers in plaats van vele meerdere modellen. Dat maakt het al een stuk netter om te zien. Maar mogelijk doe je dat al.

Hoe weet ik of er mot in de kledingkast zit en hoe bestrijd ik dat ?

Het zijn niet de motten zelf die de gaatjes maken , maar hun larven . Ze halen heel kleine gaatjes in kleding en verschillende stoffen, het lekkerst vinden ze wollen stof. Het is zo langdradig dat ze uit ieder vuiltje een sommige hapjes nemen, dus heb je overal gaatjes in….. Als ze zich nu zouden beperkten tot één iets…. Motten houden niet van ‘onrust’, dus ik zou regelmatig alles even goed uitkloppen .

Je kunt ook bijvoorbeeld zakjes lavendel in de bergmeubel ophangen . Er zijn ook cederhoutblokjes (en rondjes) met een gat er in te koop. Die kun je om het ophanghaakje van een kledinghanger duwen . Zo komt het blokje zelf niet bij je outfit , maar de reuk wel. Deze blokjes zijn soms heel goedkoop te koop bij de Lidl en de Aldi. Wie weet ook wel bij de Action, Studax of de Hema? Veel sterkte bij het bestrijden van deze plaag.

Alles over garderobekasten

Een garderobekast is een grote kast waar je naast je kleding ook bijvoorbeeld een winterjas kan ophangen . In een garderobekast kan je vaak ook al kleding ophangen. Zodat je 1 kast heb waar alles in kan. Deze garderobekasten zijn veelal kasten die open zijn om snel je jasje in te kunnen ophangen .

Hoe krijg ik die geur sneller weg?

Vrijdag een splinternieuwe kledingkast bij m’n zoontje op de kamer gezet , Nu ruikt zijn hele kamer ernaar. Beetje een nagellakremover lucht…Tips om dat eerder eruit te krijgen??

Hoe houdt ik mijn kasten geordend?

Mijn kledingkasten zijn altijd een wanorde . Zowel bij mij als de kids en beneden heb ik ook een wandkast , het is altijd een puinhoop hoe houdt ik dit opgeruimd ? Ik doe rekeningen altijd in een ordner dus dat is het niet maar het zijn meer frutsels en zo.

Logisch je ook een omvangrijke kledingkast toepassen hiervoor en een aparte kapstok . De kledingkast hoeft dan niet geopend te zijn om de Jas snel in op te bergen. En houdt jaargetijde en winterkleding gescheiden. Dus allen overhemden met korte mouwen bij elkaar , en die met lange mouwen op een verschillende plek bij elkaar.

Je ruikt de geur van de verf waarmee de kleerkast is bespoten. Zet deuren en ramen van kamer open en laat het een poos goed doortrekken. Naar een tijdje is het nare geurtje verdwenen. Niet vergeten zet ook deuren en lades van de bergmeubel open.

De tenue altijd keurig gevouwen in de kast leggen. Mandjes voor ondergoed en sokken. En wanneer je dan toch de kast gaat uitruimen, gooi geen kleding weg, maar maak er het Leger Des Heils blij mee.