Een aantal voordelen van pocketvering matrassen

Een aantal voordelen van pocketvering matrassen

11 januari 2022 Uit Door Admin

We brengen een derde van ons leven op een matras door, dus is het van essentieel belang dat je een matras kiest die je langer welzijn en comfort biedt. Met zoveel soorten op de markt is het normaal dat je in de war raakt en verdwaalt wanneer het tijd is om te kiezen. In dit artikel zullen we meer te weten komen over de voordelen van pocketvering matrassen. Kijk hier eens naar!

Wat zijn pocketveringmatrassen?

Pocketveren staan bekend om hun extreme comfort en kwaliteit van de slaap. Zij hebben een elliptische vorm en zijn afzonderlijk verpakt. Op die manier is er niet het gebruikelijke lawaai van een springmatras, omdat er geen wrijving is tussen de metalen.

Het systeem van pocketveren biedt ondersteuning en weerstand aan mensen met verschillende biotypes, omdat de druk van een veer de andere niet hindert, d.w.z. dat als een persoon zich aan de ene kant van het bed beweegt, de slaap van de andere persoon niet wordt beïnvloed.

Voordelen van matrassen met individuele pocketveren

Het grootste voordeel van een pocketvering is de individualiteit, zodat koppels geneigd zijn dit type matras te kopen. Er zijn echter verschillende andere voordelen die je moet weten voordat je voor deze matras kiest.

Verbetert de uitlijning van de wervelkolom

Pocketveringmatrassen hebben de mythe doorbroken dat “hoe harder de matras, hoe beter voor de wervelkolom” is. Zoals we allemaal weten, is deze informatie onjuist omdat bewezen is dat zeer harde matrassen ernstige rugproblemen kunnen veroorzaken. Door hun zachtheid kunnen pocketveringmatrassen individuele voordelen bieden en de wervelkolom helpen uitlijnen. Het model past zich beter aan de contouren van het lichaam aan en ondersteunt de heupen en schouders op de juiste manier, wat rugpijn en problemen voorkomt.

Het is comfortabeler en zachter

Het model met pocketvering is zachter in vergelijking met andere soorten matrassen. In het begin zal de zachtheid ervan vreemd aanvoelen, maar na een nachtje slapen zal het een verkwikkende ervaring zijn. Met de pocketveringmatras bereikt je de juiste anatomische positie, waardoor je comfortabeler en behaaglijker slaapt.

Grotere duurzaamheid

Een matras met pocketveren is ook duurzamer. Deze matrassen kunnen tot 1/3 langer meegaan dan andere soorten producten, waardoor ze op lange termijn een goede investering zijn. Als je de levensduur nog verder wilt verlengen, is het gebruik van beschermhoezen aan te bevelen – hetzelfde geldt voor de kussens, die in hoge mate verantwoordelijk zijn voor de duurzaamheid van het materiaal in zijn geheel.

Ideaal voor alle gewichten

We zien bijna nooit koppels met hetzelfde gewicht, toch? Daarom is de pocketveringmatras een geweldige aankoop voor koppels die een rustigere nachtrust wensen. De reden hiervoor is dat een van de verschillen van de matras met individuele pocketveren het systeem is dat meer weerstand biedt, omdat de druk die op een veer wordt uitgeoefend niet in de andere veren ingrijpt.