Een magisch winter tuinfeest in eigen tuin

Een magisch winter tuinfeest in eigen tuin

29 november 2023 Uit Door Admin

In de winter is er niets betoverender dan het vieren van de feestdagen in je eigen tuin. Terwijl de sneeuw zachtjes naar beneden op je tuinstoelen dwarrelt en de bomen versierd zijn met glinsterende lichtjes, kun je een sfeervol en intiem wintertuin feest organiseren. Schrijf maar vast de uitnodigingen, want na het lezen van deze blog organiseer jij het perfecte magische winter tuinfeest.

Creëer warmte

Aangezien het feest in de winter plaatsvindt, is het creëren van warmte nummer één. Om te zorgen dat je gasten warm en droog kunnen zitten op je tuinstoelen, is het fijn om te zorgen voor een overdekte plek op jouw terras. Dit kan een overkapping of veranda zijn, maar een partytent boven de tuinstoelen plaatsen is ook een goede optie. Beschik je niet over deze mogelijkheid? Klap dan de parasol open en plaats hier de tuinstoelen onder. Onder een parasol blijft namelijk altijd warmte hangen. Bovendien kun je de parasol ook gebruiken om een Madison Luna speaker, voor sfeerlicht én muziek, aan op te hangen. Plaats er een verstelbare loungestoel met voetenbank bij en het ontspannen kan beginnen.

Kies de juist tuinstoelen

Kies voor comfortabele, duurzame tuinstoelen die passen bij het thema van je tuinfeest winter. Houten tuinstoelen zijn perfect! Teakhouten tuinstoelen stralen namelijk warmte en rust uit, perfect voor een wintertuinfeest. Denk ook aan het plaatsen van schommel- of hang tuinstoelen. Niets is gezelliger dan schommelen op hang tuinstoelen bij een knapperend haardvuur in de tuin.

De verstelbare loungestoel met voetenbank

Een wintertuinfeest draait om comfort en genieten van de buitenlucht. Er is geen betere manier om dit te doen dan op een verstelbare loungestoel met voetenbank. Een verstelbare loungestoel met voetenbank is namelijk ontworpen voor ultiem comfort. De voetenbank van een verstelbare loungestoel met voetenbank dient als extra laag isolatie. Je gasten kunnen hun voeten opwarmen terwijl ze zich in hun verstelbare loungestoel wikkelen in warme plaids. Een verstelbare loungestoel met voetenbank is verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen. Kies tuinstoelen die passen bij de sfeer van je winter tuinfeest en de inrichting van je tuin.

Winterse decoratie

Tover je tuin om tot een magisch winterwonderland met decoratie. Kies voor twinkelende lichtslingers boven je tuinstoelen. Dit zorgt voor een gezellige sfeer vanuit je verstelbare loungestoel met voetenbank. Als er geen echte sneeuw ligt, kun je kunstsneeuw en slingers van ijspegels gebruiken om een winterse uitstraling te creëren. Hang kerstballen, linten en andere feestelijke decoraties in de bomen. Dit zorgt voor een betoverende aanblik.

Warme dranken en hapjes

Serveer warme chocolademelk, glühwein of zelfs een hete appeltaartdrank om iedereen op te warmen. Voor hapjes kun je kiezen voor comfort food zoals kaasfondue, warme soepen, en geroosterde marshmallows boven een vuurkorf. Met een goed doordacht menu kunnen je gasten optimaal genieten van je tuinfeest winter, op de verstelbare loungestoel met voetenbank.