Het model van een kinderkamer; Vergeet de stellingkast niet!

Het model van een kinderkamer; Vergeet de stellingkast niet!

2 april 2021 Uit Door Admin

Het ontwerpen van een speelkamer kan een leuke inspanning zijn. Anderzijds kan het daarnaast heel zwaar zijn. Omdat kinderen niet zo geregeld zijn als wij zouden willen dat ze zijn, moet het ontwerpen van hun kamertje worden gedaan op een slimme en effectieve wijze. Een overzichtelijke stellingkast is daardoor nooit een onoverkomelijke meubelstuk. Eer u de ruimte binnenvalt, moet u niet vergeten dat het niet uw kamer is. Neem van elk kind de voor-en afkeuren.

Onder andere, het maakt niet uit hoe erg je de kleur roze de kleur roze verafschuwt; als uw kind het leuk vindt, moet je compromissen te sluiten. Overweeg een schaduwkleur waar je mee kunt werken met maar kies in ieder geval de kleur roze.

Kleur kiezen

Het uitkiezen van kleur is niet gemakkelijk. Kinderen staan bekend voor hun keuze van echt felle kleuren. Tracht niet te ineen te krimpen als ze gekozen hebben voor iets voor iets wat jij een vreselijke kleur vindt. In plaats daarvan begeleidt je ze naar een lichtere tint en leg uit waarom jouw emotie zegt dat dat beter is. Laat de smaak van uw kind ook niet buiten inzicht. Het kan een veldslag worden die langer zal continueren dan je denkt. Een akkoord waar een ieder vrede mee heeft maakt dat de klus sneller is geklaard..

Voordat u iets van de kamer gaat variëren, kijk dan eens goed bekijken naar de ruimte. Sta aan de deur en vraag jezelf de volgende vragen: Welke huisraad moeten blijven? Wat kan worden hergebruikt? Wat is er mogelijk met de ruimte die niet nodig is? Is er adequaat opbergruimte?

Denk ook aan recirculatie van bestaande meubels. In deze economie is het essentieel om te recyclen. Om een meubel opnieuw uit te vinden, hoeft u het vaak alleen in een ander toon te verven.

Opbergmogelijkheden

Speelgoed verbruikt veel ruimte. Heel Veel Ruimte! Toets de boedelbeschrijving, ga vredig zitten met uw kinderen, en beslis wat ze houden en waarmee ze niet meer spelen. Je hebt heel wat opbergmogelijkheden, van kleurrijke duidelijke opbergdozen tot schappen aan de muur. Dozen zijn zeer passend voor treinen en sporen, terwijl de planken goed om met je verkoren boeken en poppen te pronken. Als rekken uw keus is, ga dan de hele muur van grond tot plafond. Niet alleen geeft dat de kamer visueel gezien meer ruimte, er is ook gewoon meer bergplaats.

Wees niet bang om ‘out-off-the-box’ te denken bij het opnieuw installeren van een speelkamer. Maak er een familie-project van. Ik ben net geëindigd mijn kind z’n kamertje en ik zet ieder aan het werk.. De kinderen hebben aandrang aan een gemoed van de baas zijn over je eigen kamer. Ze moeten het gevoel hebben dat hun mening echt telt. Last, but not least, in gedachten te houden dat uw kind groeit en zo ook hun smaak. Het model van de vertrek moet namelijk om de paar jaar gebeuren. Zo gaat een Mickey Mouse-thema kamertje namelijk niet langer mee dan een jaar of drie.